مواد لازم :

 گوشت چرخ کرده بدون چربی ۳۵۰ گرم
 هویج ۱۰ عدد متوسط
 پیاز رنده شده ۱ عدد
 آرد نخودچی ۱ قاشق غذاخوری
 نمک و زرد چوبه به میزان لازم
فلفل قرمز و سیاهبه میزان لازم
روغن مخصوص سرخبرای سرخ کردن


طرز تهیه :
هویج را ریز رنده کنید و با بقیه مواد مخلوط و خوب ورز دهید و شکل داده در روغن سرخ کنید .اگر هویج در ضمن رنده شدن آب انداخت برای اینکه کتلت وا نرود کمی از آب آنرا بگیرید.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:



تاريخ : 26 بهمن 1391 | 10:33 | نویسنده : parsa |

لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • وب نظر آخر
  • وب محفل عبـــاس
  • وب آمار بین
  • وب لایک